Going Abroad

Going Abroad (GA) is in 2017 opgericht als nieuwe commissie en is een samenvoeging van de oude stage-commissie en de oude co-missie. GA is opgericht om in te spelen op de toenemende vraag van studenten naar informatievoorzieningen voor studeren die naar het buitenland willen gaan voor een masteronderzoek of co-schap.

De universiteit legt steeds sterker de nadruk op de zelfstandigheid van de studenten en daarnaast is er onder studenten steeds meer interesse om minimaal één keer tijdens de studie naar het buitenland te vertrekken. Zij worden geacht om bij hun buitenlandse masteronderzoek of coschappen alles zelf in goede banen te leidden.

Going Abroad biedt hiervoor een praktisch handvat door het verschaffen van een handleiding met informatie over studeren in het buitenland. Hierin wordt duidelijk uitgelegd welke voorbereidingen getroffen en belangrijke zaken geregeld moeten worden. Daarnaast kan er contact worden opgenomen met deze commissie voor aanvullende vragen en begeleiding, bij bijvoorbeeld het vinden van contactpersonen.

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram